hurda kablo

Hurdaya ayrılan her tür kablo içerisinde bakır, çelik ve alüminyum olan her kabloyu nakit ödeme ile satın alıyoruz. Hurda kablo, soyma bakır kablo, hurda antigron kablo, TTR Kablo, Silikonlu Kablo veya Enya, NYA Saf Bakırlı kablo, anten kablosu, alketen kablo, çelik zırhlı kablo tartılarak satın alınır. Bilgisayar, kamera ve şarj kablolarını da ayrım yapmadan satın alıyoruz. Elektronik cihazlara ait olan tüm kablolar hurda kablo olarak aynı gün keşif ekibimiz tarafından değeri biçilir. Hızlıca elinizde bulunan ve atıl durumda olanları hurdacı olarak bizi arayın ve değerlendirin.

  • Yeraltı Enerji Kablosu,
  • Çelikli Yeraltı Kablosu,
  • Karışık Enerji Kablosu,
  • Çelik zırh Kablo,
  • Çelik İçli Kablo,
  • Fare Yemez Kablo

hurda kablo

İstanbul Hurda Kablo Alan Yer

İstanbul da her tür ve kalitedeki kablo hurdasını satmak istiyorsanız, Hurda bakır kablo satarak geri dönüşüm ile tabiata ve geleceğimize katkıda bulunabilirsiniz. Her çeşit kablo değerlidir. Bunları imha etmek yada çöpe atmak yerine koli/ton ağırlığına göre firmamızda değerlendirebilirsiniz. Her çeşit geri dönüştürülebilir hurdalar develi hurda ekibimiz tarafından aynı gün değerlendirilerek geri dönüştürülür.

Hurda fiyatları global hurda pazarı üzerinden genel ortalama ile değerlendirilmektedir. İstanbul hurda kablo alan yer olarak tamamiyle güncel ve anlık kablo hurda fiyatları temel alabilmektedir.

En yakın kablo hurda alan yer olarak değerlendirmek istediğiniz hurdaları tam değerinde paraya çevirebilirsiniz. Alınan bu hurdalar geri dönüşüm makineleri ile tekrar işlenebilir hammadde durumuna getirilip ekonomiye kazandırılmaktadır. En önemlisi geri dönüşüme kazandırılan her hurda haricen alınacak metal hammadde ithalatını azaltacak ulusal varlık ülke içerisinde kalacaktır. Ayrıca hurdalar atılmış olarak bırakıldığında tabiata yüksek oranda zarar verdiği bilimsel olarak defalarca kanıtlanmıştır. Bu sebeple atıl durumda olan tüm hurdalarınıza talibiz.

Hurda Kablo Fiyatı 

Karışık Kablo hurda Fiyatları 78,10 ₺/Kg
 Antigron Kablo Hurda Fiyatları 80,70 ₺/Kg
 Tek Damar Kalın İç Tesisat Kablo Hurda Fiyatları 125,30 ₺/Kg
Yer Altı Enerji Kablo Hurda Fiyatları 110,70 ₺/Kg
TTR Kablo Hurda Fiyatları 70,40 ₺/Kg
Çelik Zırh Kablo Hurda Fiyatları 45-90 ₺/Kg
 Fare Yemez Kablo Hurda Fiyatları 85,00 ₺/Kg

 

kablo hurda

Kablo Nedir?

Kablo nedir sorusuna detaylı olarak; elektrik enerjisini ileten, iki elektrik cihazını birbirine elektriksel olarak bağlayan, elektriksel olarak izole, bir yahut çok sayıda damardan meydana gelen bir araçtır.

Özel üretilen kablolar hariç, İletken ve Yalıtkan olmak suretiyle iki kısımdan oluşur;

Yalıtkan bölüm: İletkeni elektriksel olarak yalıtan maddedir. Yalıtkanlar amacıyla sarf edilen en süregelen maddeler termoplasttık yalıtkanlar (PVC, PET), lastikler ve kâğıtlardır.

İletken bölüm: Elektrik enerjisini aktarmaya yarayan, bir yahut çok sayıda telden meydana gelen ve yalıtılmamış olan tel demeti şeklindedir. İletkenler amacıyla sarf edilen en süregelen maddeler bakır ve alüminyumdur.

Kablolar, kullanılış amaçlarına göre; Kuvvetli akım kabloları ve Zayıf akım kabloları olmak suretiyle ikiye ayrılır.

Bir fabrika yahut iş yerinin tadilatı yahut yıkımı ardından yapı içerisinde artan elektrik ve telekomünikasyon kabloları ile arızalanan bozulan bir makinanın, cihazın içerisinde tespit edilen kablolar hurda haline düşer.

Çöpe atılamayacak kadar kıymetli olan kablolar; bakır hurda, alüminyum hurda ve pcv hurdası bulundururlar. İçerdikleri bu malzemelerin tekrar kullanıma sunulması ve ekonomiye kazandırılması gerekmektedir.

Hemen arayabilir ve aynı gün keşif ekibimizden fiyat teklifi alabilirsiniz. İstanbul Develi hurda ekibine günün her saati iletişime geçebilir ve destek alabilirsiniz.

Hurdacı AraWhatsApp Yaz